tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Adaptacije | tipi-top.si


Izvajamo adaptacije vseh zidanih objektov. Ukvarjamo se tudi s prenovo stanovanj in fasad. Vsak objekt ima žal omejen rok trajanja, njegovo življenjsko dobo pa lahko podaljšamo z dobrim in rednim vzdrževanjem in adaptacijami. Člani naše ekipe bodo poskrbeli za kakovostno obnovo ali prenovo vaših stanovanjskih, poslovnih objektov, garaž in posameznih prostorov. Ukvarjamo se z adaptacijami kopalnic, kleti, skladišč, javnih objektov, tudi strešnih konstrukcij ter ograj in fasad. Slednje predstavlja ovoj in zaščito vašega objekta pred zunanjimi vplivi. Zelo pomembno je, da izberete in ga obložite s kakovostno izolacijo. Tako preprečite toplotne izgube, zareditev plesni in vdor vlage v prostor. Nudimo tudi adaptacije oz. prenove starih stanovanj in hiš. Pred začetkom del vam svetujemo pri izbiri materialov in vam pomagamo do najboljšega način izvedbe del. Pri večjih adaptacijah vam ponudimo tudi odvoz odpadnega in odvečnega materiala.
Adaptacije - tipi-top.si


AdaptacijeAdaptacije-2021-08-14-11-49-40.jpg

Adaptacije

Delujemo na področju: goriška, obalno-kraška, primorsko-notranjska SlovenijaIzvajamo adaptacije vseh zidanih objektov.
Ukvarjamo se tudi s prenovo stanovanj in fasad.
Vsak objekt ima žal omejen rok trajanja, njegovo življenjsko dobo pa lahko podaljšamo z dobrim in rednim vzdrževanjem in adaptacijami. Člani naše ekipe bodo poskrbeli za kakovostno obnovo ali prenovo vaših stanovanjskih, poslovnih objektov, garaž in posameznih prostorov.
Ukvarjamo se z adaptacijami kopalnic, kleti, skladišč, javnih objektov, tudi strešnih konstrukcij ter ograj in fasad. Slednje predstavlja ovoj in zaščito vašega objekta pred zunanjimi vplivi. Zelo pomembno je, da izberete in ga obložite s kakovostno izolacijo. Tako preprečite toplotne izgube, zareditev plesni in vdor vlage v prostor.
Nudimo tudi adaptacije oz. prenove starih stanovanj in hiš. Pred začetkom del vam svetujemo pri izbiri materialov in vam pomagamo do najboljšega način izvedbe del. Pri večjih adaptacijah vam ponudimo tudi odvoz odpadnega in odvečnega materiala.


Adaptacije

Adaptacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Adaptacije | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Adaptacije | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d