tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Arhitekura in projektiranje | PONUDBA tipi-top.si


V podjetju UNION PROJEKT d.o.o. se v veliki meri ukvarjamo s projektiranjem masivnih lesenih stavb, kamor na prvem mestu sodi masivna lesena brunarica. Namenjene so tistim, ki jim je všeč tradicija ob tem pa si želijo učinkovite in ekonomične masivne lesene hiše. Tiste, ki bo nudila najvišji nivo bivanja in zdravo bivanjsko okolje. Danes so lesene brunarice lahko tako tradicionalne, kot bolj sodobnega videza. Možnosti so neomejene, projektiramo hiše po individualnih potrebah in željah naših investitorjev.
Arhitekura in projektiranje - tipi-top.si


Arhitekura in projektiranjeArhitekura-in-projektiranje-2021-08-17-12-15-01.jpg

Arhitekura in projektiranje

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaV podjetju UNION PROJEKT d.o.o. se v veliki meri ukvarjamo s projektiranjem masivnih lesenih stavb, kamor na prvem mestu sodi masivna lesena brunarica. Namenjene so tistim, ki jim je všeč tradicija ob tem pa si želijo učinkovite in ekonomične masivne lesene hiše. Tiste, ki bo nudila najvišji nivo bivanja in zdravo bivanjsko okolje. Danes so lesene brunarice lahko tako tradicionalne, kot bolj sodobnega videza. Možnosti so neomejene, projektiramo hiše po individualnih potrebah in željah naših investitorjev.


Arhitekura in projektiranje

Arhitekura in projektiranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Arhitekura in projektiranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Arhitekura in projektiranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d