tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvorišč | Asfaltek d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Nudimo celostno storitev na področju nizkih gradenj, še posebej na področju asfaltiranja in tlakovanja dvorišč in cestišč. Naša ponudba vsebuje širok nabor storitev, ki vam zagotavljajo hitro in kvalitetno izvedbo projektov za vaše stanovanjske ali poslovne objekte. Tako poleg asfaltiranja in tlakovanja uredimo tudi načrtovanje, vsa potrebna gradbena dela (izkopi, odvoz materiala, priprava terena) in prevoz (kiper prevozi – prevozi razsutega tovora) ter si tako zagotovite vse potrebno za izgradnjo ali prenovo vašega dvorišča in okolice objekta pri enem izvajalcu – usklajevanje in dogovarjanje med različnimi izvajalci zato ni potrebno.
Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvorišč - tipi-top.si


Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvoriščAsfaltiranje-tlakovanje-urejanje-okolice-in-dvorišč-2021-02-22-11-02-16.jpg

Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvorišč

Asfaltek d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, koroška, gorenjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, pomurska, zasavska, osrednjeslovenska, goriška, posavska, podravska, obalno-kraška SlovenijaNudimo celostno storitev na področju nizkih gradenj, še posebej na področju asfaltiranja in tlakovanja dvorišč in cestišč. Naša ponudba vsebuje širok nabor storitev, ki vam zagotavljajo hitro in kvalitetno izvedbo projektov za vaše stanovanjske ali poslovne objekte. Tako poleg asfaltiranja in tlakovanja uredimo tudi načrtovanje, vsa potrebna gradbena dela (izkopi, odvoz materiala, priprava terena) in prevoz (kiper prevozi – prevozi razsutega tovora) ter si tako zagotovite vse potrebno za izgradnjo ali prenovo vašega dvorišča in okolice objekta pri enem izvajalcu – usklajevanje in dogovarjanje med različnimi izvajalci zato ni potrebno.


Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvorišč

Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvorišč

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvorišč | Asfaltek d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Asfaltiranje tlakovanje urejanje okolice in dvorišč | Asfaltek d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d