tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Betonarna | PONUDBA tipi-top.si


Proizvajamo veliko vrst betona, ki so certificirani ( IRMA) ter ga na vašo željo dostavimo na željen naslov. Na voljo imamo avtomešalce 7 m3 / 10 m3 ter avtomešalce s črpalko dolžine 24m in 28m ter tudi avtočrpalko 40 m. Imamo lasten laboratorij, v katerem vam uredimo vso potrebno dokumentacijo za beton.
Betonarna - tipi-top.si


BetonarnaBetonarna-2021-04-17-10-29-55.jpg

Betonarna

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaProizvajamo veliko vrst betona, ki so certificirani ( IRMA) ter ga na vašo željo dostavimo na željen naslov. Na voljo imamo avtomešalce 7 m3 / 10 m3 ter avtomešalce s črpalko dolžine 24m in 28m ter tudi avtočrpalko 40 m. Imamo lasten laboratorij, v katerem vam uredimo vso potrebno dokumentacijo za beton.


Betonarna

Betonarna

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Betonarna | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Betonarna | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d