tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Fasada za dom | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje Obnovi Dom je specializirano za vse vrste slikopleskarskih del, izdelavo toplotno izolacijskih fasad, adaptacijo domov, poslovnih prostorov, kot tudi nebivalnih površin. Prav tako nudimo razna suhomontažna dela, kot so predelne stene, spuščen strop, suhi estrihi in ostalo.
Fasada za dom - tipi-top.si


Fasada za domFasada-za-dom-2021-03-30-07-04-18.jpg

Fasada za dom

- Delujemo na področju: koroška SlovenijaPodjetje Obnovi Dom je specializirano za vse vrste slikopleskarskih del, izdelavo toplotno izolacijskih fasad, adaptacijo domov, poslovnih prostorov, kot tudi nebivalnih površin. Prav tako nudimo razna suhomontažna dela, kot so predelne stene, spuščen strop, suhi estrihi in ostalo.


Fasada za dom

Fasada za dom

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasada za dom | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Fasada za dom | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d