tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Izkopi | tipi-top.si


Izvajamo razne izkope z gradbeno mehanizacijo. Izkušnje imamo z malimi kot velikimi in zahtevnimi izkopi, urejanje okolice in objektov, urejanje poti, košnja trave in podobno. Na voljo imamo različne stroje 1,5T; 4,5T; 6T; 7,5T; 14T; 22T IN 24T , valjarje 1,5T / 7T ter razne manjše pripomočke s katerimi lažje in hitreje opravljamo izkopna dela.
Izkopi - tipi-top.si


IzkopiIzkopi-2021-04-17-10-33-19.jpg

Izkopi

Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaIzvajamo razne izkope z gradbeno mehanizacijo. Izkušnje imamo z malimi kot velikimi in zahtevnimi izkopi, urejanje okolice in objektov, urejanje poti, košnja trave in podobno. Na voljo imamo različne stroje 1,5T; 4,5T; 6T; 7,5T; 14T; 22T IN 24T , valjarje 1,5T / 7T ter razne manjše pripomočke s katerimi lažje in hitreje opravljamo izkopna dela.


Izkopi

Izkopi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izkopi | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Izkopi | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d