tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Izkopi gradbenih jam | PONUDBA tipi-top.si


Zemeljska gradbena dela so največkrat sestavni del drugih gradbenih projektov (gradnje objektov, nizke gradnje, urejanja okolice …Zemeljska gradbena dela izvajamo z odličnim parkom gradbene mehanizacije, ki ga redno vzdržujemo in nadgrajujemo nam, skupaj z odlično ekipo zaposlenih.Zato lahko izvajamo zemeljska gradbena dela, pri vseh večjih kot tudi manjših projektih, vse od strojnih izkopov gradbenih jam, pripravo zemljišč za gradbene posege, sanacij plazišč …Zemeljska gradbena dela največkrat obsegajo:- izkopi gradbenih jam s pripadajočimi prevozi,- priprava zemljišč za gradbene posege,- sanacije plazišč.Zemeljska gradbena dela največkrat izvajamo v Savinjski regiji v krajih kot so: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice, Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče. Po dogovoru pa tudi drugje po Sloveniji.
Izkopi gradbenih jam - tipi-top.si


Izkopi gradbenih jamIzkopi-gradbenih-jam-2022-01-10-11-02-15.png

Izkopi gradbenih jam

- Delujemo na področju: savinjska SlovenijaZemeljska gradbena dela so največkrat sestavni del drugih gradbenih projektov (gradnje objektov, nizke gradnje, urejanja okolice …Zemeljska gradbena dela izvajamo z odličnim parkom gradbene mehanizacije, ki ga redno vzdržujemo in nadgrajujemo nam, skupaj z odlično ekipo zaposlenih.Zato lahko izvajamo zemeljska gradbena dela, pri vseh večjih kot tudi manjših projektih, vse od strojnih izkopov gradbenih jam, pripravo zemljišč za gradbene posege, sanacij plazišč …Zemeljska gradbena dela največkrat obsegajo:- izkopi gradbenih jam s pripadajočimi prevozi,- priprava zemljišč za gradbene posege,- sanacije plazišč.Zemeljska gradbena dela največkrat izvajamo v Savinjski regiji v krajih kot so: Celje, Gornji Grad, Laško, Mozirje, Rogaška Slatina, Slovenske Konjice, Šoštanj, Štore, Velenje, Vojnik, Vransko, Žalec, Zreče. Po dogovoru pa tudi drugje po Sloveniji.


Izkopi gradbenih jam

Izkopi gradbenih jam

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izkopi gradbenih jam | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Izkopi gradbenih jam | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d