tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije | PONUDBA tipi-top.si


Padavinsko vodo je potrebno na pravilen način odvesti s povoznih in pohodnih površin, strehe in povsod tam, kjer ne želimo, da se nam ob vsakem deževju nabere voda, ki bi nam lahko kasneje delala težave. Kanalizacijo meteornih voda se opravi s PVC cevmi, ki morajo biti glede na prispevno površino ustrezno predimenzionirane. V primeru, da so cevi na mestu, ki je težje obremenjeno (promet), je potrebno cevi tudi ustrezno obbetonirati.

Izdelamo vam tudi kompletno fekalno kanalizacijo iz objekta (do čistilne naprave, javne kanalizacije,...).
Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije - tipi-top.si


Izvedba meteorne in fekalne kanalizacijeIzvedba-meteorne-in-fekalne-kanalizacije-2021-04-19-06-41-20.jpg

Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije

- Delujemo na področju: primorsko-notranjska, osrednjeslovenska SlovenijaPadavinsko vodo je potrebno na pravilen način odvesti s povoznih in pohodnih površin, strehe in povsod tam, kjer ne želimo, da se nam ob vsakem deževju nabere voda, ki bi nam lahko kasneje delala težave. Kanalizacijo meteornih voda se opravi s PVC cevmi, ki morajo biti glede na prispevno površino ustrezno predimenzionirane. V primeru, da so cevi na mestu, ki je težje obremenjeno (promet), je potrebno cevi tudi ustrezno obbetonirati.

Izdelamo vam tudi kompletno fekalno kanalizacijo iz objekta (do čistilne naprave, javne kanalizacije,...).


Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije

Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d