tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

KLEPARSTVO | tipi-top.si


Vremenski pogoji zelo vplivajo na naše bivalno okolje in objekte. Posebej padavine ker povzročajo različne nevšečnosti. Največje od teh je zamakanje v objekt in poškodbe fasad. Zato so kleparska dela pri nas pomemben element, ki preprečuje omenjene težave. Pri tem opravljamo vsa dela iz bakrene, pocinkane, aluminijaste, nerjaveče in druge pločevine. Te so seveda lahko naravne ali barvane. Material, ki ga dobavimo ga tudi vodotesno vgradimo. Kleparska dela, ki jih izvajamo: montaža žlot montaža žlebov montaža odtočnih cevi montaža slemenskih pločevin montaža snegolovov montaža vetrnih obrob montaža odkapnih obrob montaža zidnih obrob montaža čelnih obrob montaža dilatacij montaža dimniških kap montaža dimniških obrob montaža okrasnih dodatkov montaža sanitarnih zračnikov montaža lovilcev vode v odtočnih ceveh oblačenje dimnikov pokrivanje streh in frčad s klasično ravno pločevino SMO POOBLAŠČENI ZA ODSTRANJEVANJE AZBESTNE KRITINE
KLEPARSTVO - tipi-top.si


KLEPARSTVOKLEPARSTVO-2021-08-06-12-56-05.png

KLEPARSTVO

Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaVremenski pogoji zelo vplivajo na naše bivalno okolje in objekte. Posebej padavine ker povzročajo različne nevšečnosti. Največje od teh je zamakanje v objekt in poškodbe fasad. Zato so kleparska dela pri nas pomemben element, ki preprečuje omenjene težave.

Pri tem opravljamo vsa dela iz bakrene, pocinkane, aluminijaste, nerjaveče in druge pločevine. Te so seveda lahko naravne ali barvane.

Material, ki ga dobavimo ga tudi vodotesno vgradimo.

Kleparska dela, ki jih izvajamo:
montaža žlot
montaža žlebov
montaža odtočnih cevi
montaža slemenskih pločevin
montaža snegolovov
montaža vetrnih obrob
montaža odkapnih obrob
montaža zidnih obrob
montaža čelnih obrob
montaža dilatacij
montaža dimniških kap
montaža dimniških obrob
montaža okrasnih dodatkov
montaža sanitarnih zračnikov
montaža lovilcev vode v odtočnih ceveh
oblačenje dimnikov
pokrivanje streh in frčad s klasično ravno pločevino
SMO POOBLAŠČENI ZA ODSTRANJEVANJE AZBESTNE KRITINE


KLEPARSTVO

KLEPARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
KLEPARSTVO | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


KLEPARSTVO | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d