tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

KLEPARSTVO | tipi-top.si


Kleparski izdelki že od nekdaj niso le dodatek, ampak tudi predmeti, ki jih lahko uporabljamo v različne namene. Seveda je potrebno za kleparski izdelek veliko natančnosti in seveda talenta. V Krovstvu Sodnik imamo ekipo kleparjev, ki je navdušena nad izdelavo kleparskih izdelkov. Na osnovi znanja, spretnosti ter talenta stranki nudimo izdelavo kleparskih izdelkov različnih vrst. Pri nas lahko naročite izdelavo kleparskega izdelka v vseh materialih in velikostih. Naši strokovnjaki zmorejo prav vse. O kvaliteti in hitri izdelavi pričajo tudi številne zadovoljne stranke, ki so naš ponos. V Krovstvu Sodnik izdelamo kvalitetne kleparske predmete, ki bodo odličen estetski dodatek ali pa uporabna stvar. Zato nas brez težav kontaktirajte in skupaj bomo ustvarili kleparski izdelek po vaši meri z našo spretnostjo, ter estetsko natančnostjo. Nudimo vam tudi hitro in natančno krivljenje ter upogibanje pločevine po vaših željah. Ponujamo vam: Žlebovi , žlote , odtočne cevi, odkapna pločevina Dimniška obroba Zračnik Okenske police Strelovod Krivljenje pločevine, upogibanje pločevine Pločevinasta streha, zaključne obrobe Snegolovi Kleparski izdelki
KLEPARSTVO - tipi-top.si


KLEPARSTVOKLEPARSTVO-2021-08-06-03-57-36.png

KLEPARSTVO

Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaKleparski izdelki že od nekdaj niso le dodatek, ampak tudi predmeti, ki jih lahko uporabljamo v različne namene. Seveda je potrebno za kleparski izdelek veliko natančnosti in seveda talenta. V Krovstvu Sodnik imamo ekipo kleparjev, ki je navdušena nad izdelavo kleparskih izdelkov. Na osnovi znanja, spretnosti ter talenta stranki nudimo izdelavo kleparskih izdelkov različnih vrst.

Pri nas lahko naročite izdelavo kleparskega izdelka v vseh materialih in velikostih. Naši strokovnjaki zmorejo prav vse. O kvaliteti in hitri izdelavi pričajo tudi številne zadovoljne stranke, ki so naš ponos. V Krovstvu Sodnik izdelamo kvalitetne kleparske predmete, ki bodo odličen estetski dodatek ali pa uporabna stvar. Zato nas brez težav kontaktirajte in skupaj bomo ustvarili kleparski izdelek po vaši meri z našo spretnostjo, ter estetsko natančnostjo.

Nudimo vam tudi hitro in natančno krivljenje ter upogibanje pločevine po vaših željah.

Ponujamo vam:

Žlebovi , žlote , odtočne cevi, odkapna pločevina
Dimniška obroba
Zračnik
Okenske police
Strelovod
Krivljenje pločevine, upogibanje pločevine
Pločevinasta streha, zaključne obrobe
Snegolovi
Kleparski izdelki


KLEPARSTVO

KLEPARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
KLEPARSTVO | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


KLEPARSTVO | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d