tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Keramičarstvo | tipi-top.si


Ukvarjamo se z polaganje vseh vrst keramike in adaptacijo kopalnic in sanitarnih prostorov. Naš cilj je čim bolj ugoditi željam naših strank, ter kvalitetno z modernimi materiali izdelati vašo kopalnico in ostale prostore. Delo je opravljeno strokovno in korektno, po končanem delu za sabo pospravimo in na vašo željo odpadni material odpeljemo. IZVAJAMO: – polaganje stenske in talne keramike – polaganje keramike v notranjih in zunanjih prostorih – polaganje balkonov, teras, stopnišč








Keramičarstvo - tipi-top.si






KeramičarstvoKeramičarstvo-2021-04-09-01-05-37.jpg

Keramičarstvo

Delujemo na področju: savinjska Slovenija



Ukvarjamo se z polaganje vseh vrst keramike in adaptacijo kopalnic in sanitarnih prostorov.
Naš cilj je čim bolj ugoditi željam naših strank, ter kvalitetno z modernimi materiali izdelati vašo kopalnico in ostale prostore.
Delo je opravljeno strokovno in korektno, po končanem delu za sabo pospravimo in na vašo željo odpadni material odpeljemo.

IZVAJAMO:
– polaganje stenske in talne keramike
– polaganje keramike v notranjih in zunanjih prostorih
– polaganje balkonov, teras, stopnišč


Keramičarstvo

Keramičarstvo

TIMESTAMP





S klikom na povpraševanje do ponudbe!




PONUDNIKI




Keramičarstvo | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Keramičarstvo | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d