tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Kleparstvo | PONUDBA tipi-top.si


Kleparska dela zahtevajo znanje in strokovno ekipo, saj se je potrebno prilagoditi specifični situaciji na objektu in poskrbeti za brezhibno izvedbo del. Poleg same izvedbe storitve vam tudi svetujemo glede izbire materialov in skupaj poiščemo optimalno rešitev, ki bo najboljša za vas.

Izvajamo:

Obnova cerkvenih zvonikov
Obrobe in zaključki streh
Obrobe dimnikov, izduhov in prebojev
Atika in fasade
Kleparstvo - tipi-top.si


KleparstvoKleparstvo-2021-12-01-10-47-00.png

Kleparstvo

- Delujemo na področju: savinjska, primorsko-notranjska, zasavska, posavska, pomurska, koroška, osrednjeslovenska, goriška, podravska, jugovzhodna, gorenjska, obalno-kraška SlovenijaKleparska dela zahtevajo znanje in strokovno ekipo, saj se je potrebno prilagoditi specifični situaciji na objektu in poskrbeti za brezhibno izvedbo del. Poleg same izvedbe storitve vam tudi svetujemo glede izbire materialov in skupaj poiščemo optimalno rešitev, ki bo najboljša za vas.

Izvajamo:

Obnova cerkvenih zvonikov
Obrobe in zaključki streh
Obrobe dimnikov, izduhov in prebojev
Atika in fasade


Kleparstvo

Kleparstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kleparstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Kleparstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d