tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Krovstvo | tipi-top.si


Brez strehe nad glavo nimamo pravega doma in se ne počutimo varne. V našemu podjetju Krovstvo Sodnik se zavedamo, da je streha eden izmed najbolj pomembnih členov hiše. Zato vam nudimo kvalitetna in strokovno opravljena krovska dela po vaših merah in naših izkušnjah. Krovska dela opravlja naša strokovna ekipa na podlagi številnih izkušenj, znanja in seveda natančnosti. Prepričali vas bomo s hitro in kakovostno izvedbo, vrhunskim tehničnim znanjem in svetovanjem na področju krovskih del. Vaša streha bo zaščitena pred zunanjimi vplivi, kot so mraz, hrup, toča, vročina in drugimi dejavniki, ki lahko uničijo ali izjemno dotrajajo strešno kritino. Izbor prave in kvalitetne strešne kritine je zelo pomembno, zato vam bomo pri tem z veseljem svetovali. Tako bomo zagotovili, da boste imeli streho nad glavo, ki vas bo varovala dolga desetletja. Skupaj z nami boste vašo sanjsko streho spremenili v resničnost! Naši najpogostejši izdelki in storitve so: Strešne kritine opečna kritina (CREATON, TONDACH, ERLUS, BRAAS, WALTHER, JUNGMEIER) betonska kritina (BRAMAC, ETERNIT, GOLOB) jeklena kritina (GERARD, DECRA) vlaknocementne plošče (ESAL, ETERNIT) strešni paneli (TRIMO, ISOMEC, METRAPAN) bitumenske skodle (TEGOLA CANADESE) polikarbonatna kritina (LEXAN, GUTTAGLISS) valovita kritina (ESAL) Ravne strehe ravne strehe (BAUDER) PVC strešne folije (SIKA, BAUDER) zelene strehe (BAUDER) Obnova streh Obnova streh Fasade Fasade (TONDACH, ESAL, ETERNIT)
Krovstvo - tipi-top.si


KrovstvoKrovstvo-2021-08-06-03-56-44.png

Krovstvo

Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaBrez strehe nad glavo nimamo pravega doma in se ne počutimo varne. V našemu podjetju Krovstvo Sodnik se zavedamo, da je streha eden izmed najbolj pomembnih členov hiše. Zato vam nudimo kvalitetna in strokovno opravljena krovska dela po vaših merah in naših izkušnjah. Krovska dela opravlja naša strokovna ekipa na podlagi številnih izkušenj, znanja in seveda natančnosti. Prepričali vas bomo s hitro in kakovostno izvedbo, vrhunskim tehničnim znanjem in svetovanjem na področju krovskih del.

Vaša streha bo zaščitena pred zunanjimi vplivi, kot so mraz, hrup, toča, vročina in drugimi dejavniki, ki lahko uničijo ali izjemno dotrajajo strešno kritino. Izbor prave in kvalitetne strešne kritine je zelo pomembno, zato vam bomo pri tem z veseljem svetovali.

Tako bomo zagotovili, da boste imeli streho nad glavo, ki vas bo varovala dolga desetletja. Skupaj z nami boste vašo sanjsko streho spremenili v resničnost!

Naši najpogostejši izdelki in storitve so:

Strešne kritine
opečna kritina (CREATON, TONDACH, ERLUS, BRAAS, WALTHER, JUNGMEIER)
betonska kritina (BRAMAC, ETERNIT, GOLOB)
jeklena kritina (GERARD, DECRA)
vlaknocementne plošče (ESAL, ETERNIT)
strešni paneli (TRIMO, ISOMEC, METRAPAN)
bitumenske skodle (TEGOLA CANADESE)
polikarbonatna kritina (LEXAN, GUTTAGLISS)
valovita kritina (ESAL)
Ravne strehe
ravne strehe (BAUDER)
PVC strešne folije (SIKA, BAUDER)
zelene strehe (BAUDER)
Obnova streh
Obnova streh
Fasade
Fasade (TONDACH, ESAL, ETERNIT)


Krovstvo

Krovstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Krovstvo | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Krovstvo | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d