tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Krovstvo | tipi-top.si


DO POPOLNE STREHE – Z EKIPO IZKUŠENIH MOJSTROV! Skm Kenan Hasić s.p., je bilo ustanovljeno leta 2013. Smo dinamično družinsko podjetje, ki se nenehno razvija in povečuje, kar nas je pripeljalo do tega, da smo leta 2015 svoje podjetje razširili in ustanovili SKM TIM d.o.o. Odlikujeta nas predvsem profesionalnost in visoka motiviranost. Smo podjetje, ki sledi novim trendom in neprestano nadgrajuje kvaliteto storitev. Ukvarjamo se z vsemi krovskimi, kleparskimi in tesarskimi deli ter vgradnjo strešnih oken. Bolj kot količina, je za nas pomembna kakovost, kar je tudi naša največja vrlina. Prilagajamo se potrebam naših strank, njihovo zadovoljstvo pa nas žene naprej v nove podvige. Ne odlašajte in pokličite – Izpolnili bomo vsako vašo željo v največji meri kakovosti! DO POPOLNE STREHE Z EKIPO IZKUŠENIH MOJSTROV! SKM Samo Kvaliteta je Merilo Krovstvo Opečne kritine Betonske kritine Vlakocementnini Pločevinaste Ravne strehe
Krovstvo - tipi-top.si


KrovstvoKrovstvo-2021-08-06-04-06-36.jpg

Krovstvo

Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaDO POPOLNE STREHE – Z EKIPO IZKUŠENIH MOJSTROV!

Skm Kenan Hasić s.p., je bilo ustanovljeno leta 2013. Smo dinamično družinsko podjetje, ki se nenehno razvija in povečuje, kar nas je pripeljalo do tega, da smo leta 2015 svoje podjetje razširili in ustanovili SKM TIM d.o.o.
Odlikujeta nas predvsem profesionalnost in visoka motiviranost. Smo podjetje, ki sledi novim trendom in neprestano nadgrajuje kvaliteto storitev.
Ukvarjamo se z vsemi krovskimi, kleparskimi in tesarskimi deli ter vgradnjo strešnih oken.

Bolj kot količina, je za nas pomembna kakovost, kar je tudi naša največja vrlina. Prilagajamo se potrebam naših strank, njihovo zadovoljstvo pa nas žene naprej v nove podvige.

Ne odlašajte in pokličite – Izpolnili bomo vsako vašo željo v največji meri kakovosti!

DO POPOLNE STREHE
Z EKIPO IZKUŠENIH MOJSTROV!

SKM
Samo Kvaliteta je Merilo

Krovstvo
Opečne kritine
Betonske kritine
Vlakocementnini
Pločevinaste
Ravne strehe


Krovstvo

Krovstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Krovstvo | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Krovstvo | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d