tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

LESENE FASADE | PONUDBA tipi-top.si


Lesena fasada je zgrajena s prezračevalnim slojem, ki fasadi omogoča dihanje – zračenje in sušenje lesa. Ustrezno zračenje preprečuje nastanek plesni in gliv na fasadi. Fasadne letvice montiramo horizontalno ali vertikalno z možnostjo nevidnega pritrjevanja. Najpogosteje uporabljamo macesen, sibirski macesen ter različne eksotične lesove – teak, cumaru, bankirai.
LESENE FASADE - tipi-top.si


LESENE FASADELESENE-FASADE-2021-08-06-09-44-46.jpg

LESENE FASADE

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaLesena fasada je zgrajena s prezračevalnim slojem, ki fasadi omogoča dihanje – zračenje in sušenje lesa. Ustrezno zračenje preprečuje nastanek plesni in gliv na fasadi. Fasadne letvice montiramo horizontalno ali vertikalno z možnostjo nevidnega pritrjevanja. Najpogosteje uporabljamo macesen, sibirski macesen ter različne eksotične lesove – teak, cumaru, bankirai.


LESENE FASADE

LESENE FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
LESENE FASADE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


LESENE FASADE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d