tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Žlebovi - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !


Žlebovi - Oddajte brezplačno povprašavenje. Izberite ponudnika ter zahtevajte ponudbo v različnih regijah Slovenije ter po različnih rubrikah storitev.


Izberite regijo iskanja ponudb
Izberite rubriko

Rubrike


Vsi ponudniki stran 1/1 rubrika žlebovi - tipi-top.si


Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi

Ogrevanje žlebov in odtokov meteorne vode
V zimskem času je na strehah ob sneženju pričakovati večje količine snega. Pri debelejši plasti se sneg na strešni površini tali tudi pri zunanjih temperaturah znatno pod 0°C. Sneg je dokaj dober toplotni izolator in zato se takšno taljenje pojavlja tudi pri solidno izoliranih objektih.

Taljenje snega povzročajo tudi sončni žarki, ki prihajajo do izraza predvsem konec januarja in stopnjevano v februarju.

Posledi... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi

V podjetju Kozovinc d.o.o. izdelujemo bakrene, aluminijaste, pocinkane žlebove ter žlebove iz cinkotit pločevine. Žlebovi so lahko iz različnih materialov in v različnih barvnih odtenkih. Dimenzije žlebov so standardne (40, 33, 28 in 25), dolžina pa je lahko največ 6,40 m. Žlebovi so lahko polkrožne ali kvadratne oblike, Večino žlebov imamo stalno na zalogi.

V našem podjetju smo vam Na voljo za vsa vprašanja v zvezi z žlebovi in ostalimi krovsko kleparskimi... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi

Žlebovi in ostali krovski izdelkiKvalitetni žlebovi različnih vrst Pri nas poteka tudi izdelava krovskih izdelkov iz bakrene, jeklene in aluminij pločevine. Krovski izdelki, ki so izdelani na zalogo, se skladiščijo na suhem in v hladnem prostoru, kjer so krovski izdelki zaščiteni pred vlago, toploto in vročino. V ponudbi pa je tudi izdelava korvskih izdelkov po naročilu.Brez krovskih izdelkov kot npr. žlebov si dandanes praktično ne moremo zamisliti strehe, sa... beri dalje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!

Žlebovi - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Žlebovi - Do ponudbe s klikom na povpraševanje !

tipi-top.si

×
d