tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Priprava terena za asfalt | PONUDBA tipi-top.si


Priprava terena je ključna faza polaganja asfalta, tlakovcev in pri vseh ostalih delih pri nizkih gradnjah. Poskrbimo za dobavo in prevoz vseh vrst peska (nasip, tampon, maltni pesek, pesek za beton, pesek za tlake, drenažni pesek). Uredimo izkop in postavitev robnih kamnov. Gramoz, ki služi za osnovo, utrdimo v več slojih z vibracijskimi ploščami. Hkrati poskrbimo še za drenažo, katere izvedba je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo pripravljenega terena.
Priprava terena za asfalt - tipi-top.si


Priprava terena za asfaltPriprava-terena-za-asfalt-2021-08-24-10-37-04.jpg

Priprava terena za asfalt

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska, primorsko-notranjska, zasavska, savinjska, koroška, pomurska, posavska, goriška, jugovzhodna, podravska, obalno-kraška SlovenijaPriprava terena je ključna faza polaganja asfalta, tlakovcev in pri vseh ostalih delih pri nizkih gradnjah. Poskrbimo za dobavo in prevoz vseh vrst peska (nasip, tampon, maltni pesek, pesek za beton, pesek za tlake, drenažni pesek). Uredimo izkop in postavitev robnih kamnov. Gramoz, ki služi za osnovo, utrdimo v več slojih z vibracijskimi ploščami. Hkrati poskrbimo še za drenažo, katere izvedba je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo pripravljenega terena.


Priprava terena za asfalt

Priprava terena za asfaltTIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Priprava terena za asfalt | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Priprava terena za asfalt | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d