tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Slikopleskarstvo | tipi-top.si


Z kakovostnimi slikopleskarskimi storitvami poskrbimo za prijetnejše bivalno okolje in toplino doma ali poslovnih prostorov. Veliko izkušenj pa imamo tudi z večjimi iz zahtevnejšimi projekti. Čim bolj se poskušamo približati strankam in njihovim željam in potrebam ter jim pomagamo s svetovanjem pri pravilni izbiri materialov. Delamo samo z najbolj kakovostnimi preizkušenimi slikopleskarskimi materiali. Nenehno pa se trudimo, da ostanemo v koraku s trendi z izobraževanji in iskanjem boljših materialov. Storitve Beljenje sten in stropov Barvno pleskanje Kitanje in glajenje Barvanje lesenih in kovinskih površin Izdelava dekorativnih ometov Montaža štukatur Polaganje in odstranjevanje tapet Če iščete zanesljivega slikopleskarja potem ste prišli na pravi naslov. Delo vedno opravimo kakovostno in v dogovorjenih rokih. Smo partner na katerega se lahko zanesete. A.M.D. Gradnje, d.o.o. Naše delo prilagodimo željam in potrebam naročnikov, ter tako zagotovimo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno gradnjo.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-08-10-34-47.jpg

Slikopleskarstvo

Delujemo na področju: savinjska, zasavska, posavska, osrednjeslovenska SlovenijaZ kakovostnimi slikopleskarskimi storitvami poskrbimo za prijetnejše bivalno okolje in toplino doma ali poslovnih prostorov. Veliko izkušenj pa imamo tudi z večjimi iz zahtevnejšimi projekti.

Čim bolj se poskušamo približati strankam in njihovim željam in potrebam ter jim pomagamo s svetovanjem pri pravilni izbiri materialov.

Delamo samo z najbolj kakovostnimi preizkušenimi slikopleskarskimi materiali. Nenehno pa se trudimo, da ostanemo v koraku s trendi z izobraževanji in iskanjem boljših materialov.

Storitve
Beljenje sten in stropov
Barvno pleskanje
Kitanje in glajenje
Barvanje lesenih in kovinskih površin
Izdelava dekorativnih ometov
Montaža štukatur
Polaganje in odstranjevanje tapet
Če iščete zanesljivega slikopleskarja potem ste prišli na pravi naslov. Delo vedno opravimo kakovostno in v dogovorjenih rokih. Smo partner na katerega se lahko zanesete.

A.M.D. Gradnje, d.o.o.
Naše delo prilagodimo željam in potrebam naročnikov, ter tako zagotovimo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno gradnjo.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Slikopleskarstvo | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d