tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Slikopleskarstvo | tipi-top.si


likopleskrstvo je stara dejavnost, ki pa v sodobnem času dobiva nov pomen. Ne gre več za zgolj beljenje in slikanje sten, stropov in tal, ter pleskanja oken, vrat in ostalih stvari ampak je slikopleskarstvo danes tudi mala umetnost. Tako slikopleskarstvo zahteva vedno večja znanja, izkušnje, spretnosti in umetniške žilice. Da bi vaša hiša in vaš prostor zaživel skupaj z vami, pa vam lahko pomagamo v slikopleskarstvu Slikosan, kjer vam nudimo storitve slikanja stanovanjskih in poslovnih prostorov ter svetovanje pri njihovi prenovi, izbiri barv in motivov. Ponujamo vam: klasično slikanje, pleskanje in beljenje prostorov glajenje sten in stropov ( ročno in strojno ) odstranjevanje starih barv in tapet pleskanje lesenih površin: vrat in oken, napuščev polaganje raznovrstnih tapet dekorativne tehnike
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-13-11-51-54.jpg

Slikopleskarstvo

Delujemo na področju: pomurska, podravska, koroška, savinjska Slovenijalikopleskrstvo je stara dejavnost, ki pa v sodobnem času dobiva nov pomen. Ne gre več za zgolj beljenje in slikanje sten, stropov in tal, ter pleskanja oken, vrat in ostalih stvari ampak je slikopleskarstvo danes tudi mala umetnost. Tako slikopleskarstvo zahteva vedno večja znanja, izkušnje, spretnosti in umetniške žilice.

Da bi vaša hiša in vaš prostor zaživel skupaj z vami, pa vam lahko pomagamo v slikopleskarstvu Slikosan, kjer vam nudimo storitve slikanja stanovanjskih in poslovnih prostorov ter svetovanje pri njihovi prenovi, izbiri barv in motivov.

Ponujamo vam:
klasično slikanje, pleskanje in beljenje prostorov
glajenje sten in stropov ( ročno in strojno )
odstranjevanje starih barv in tapet
pleskanje lesenih površin: vrat in oken, napuščev
polaganje raznovrstnih tapet
dekorativne tehnike


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Slikopleskarstvo | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d