tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Tesarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Les je najstarejši in najpogosteje uporabljen naravni material za izdelavo ostrešij in nadstreškov. S svojo strokovno ekipo zaposlenih in znanjem skrbimo za pravilno načrtovano in kakovostno izdelano ostrešje. Pri tem je pomemben že prvi korak, samo načrtovanje pred izvedbo, da postavljeno ostrešje zdrži vse obremenitve.


Opravljamo vsa tesarska dela na stanovanjskih in industrijskih objektih, prav tako pa tudi vse postavitve nadstreškov.
Tesarstvo - tipi-top.si


TesarstvoTesarstvo-2021-07-11-06-14-33.jpg
TesarstvoTesarstvo-2021-07-11-06-15-05.jpg

Tesarstvo

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaLes je najstarejši in najpogosteje uporabljen naravni material za izdelavo ostrešij in nadstreškov. S svojo strokovno ekipo zaposlenih in znanjem skrbimo za pravilno načrtovano in kakovostno izdelano ostrešje. Pri tem je pomemben že prvi korak, samo načrtovanje pred izvedbo, da postavljeno ostrešje zdrži vse obremenitve.


Opravljamo vsa tesarska dela na stanovanjskih in industrijskih objektih, prav tako pa tudi vse postavitve nadstreškov.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Tesarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d