tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Tesarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Izvajamo osnovna tesarska strešna dela, ukvarjamo se z izdelavo in postavitvijo ostrešij in nadstreškov. Poskrbimo za postavitev novih ostrešij, lesenih strešnih konstrukcij, lesenih konstrukcij in čopov.

NAŠE NAČELO JE – KAKOVOSTNA IZVEDBA STORITEV TER ZADOVOLJSTVO STRANK
Tesarstvo - tipi-top.si


TesarstvoTesarstvo-2021-08-06-01-29-37.jpg

Tesarstvo

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaIzvajamo osnovna tesarska strešna dela, ukvarjamo se z izdelavo in postavitvijo ostrešij in nadstreškov. Poskrbimo za postavitev novih ostrešij, lesenih strešnih konstrukcij, lesenih konstrukcij in čopov.

NAŠE NAČELO JE – KAKOVOSTNA IZVEDBA STORITEV TER ZADOVOLJSTVO STRANK


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Tesarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d