tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Tesarstvo | tipi-top.si


Izdelujemo lesene konstrukcije za ostrešja, garaže, nadstreške, ograje... Za izdelavo uporabljamo večinoma smrekov les, po želji naročnika pa lahko tudi dolžinsko spojen ali lepljen les. Lepljeni nosilci so primerni za večje razpone ter za vidne elemente ostrešja. ostrešje JerkovicZa odprte in neizolirane strešne podkonstrukcije priporočamo cenovno ugoden žagan les z nižjo vsebnostjo vlage, ki ga na željo stranke pred vgradnjo impregniramo s premazi proti škodljivcem. V kolikor se odločite les vgraditi v zaprto in izolirano konstrukcijo lahko les predhodno umetno osušimo na primerno vsebnost vlage. Zaradi termične obdelave lesa nadaljnje impregnacije proti škodljivcem niso potrebne. ADAPTACIJE Popravimo ali obnovimo vašo dotrajano strešno konstrukcijo ter opravimo vsa potrebna krovska in kleparska dela.
Tesarstvo - tipi-top.si


TesarstvoTesarstvo-2021-08-06-09-42-41.jpg

Tesarstvo

Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaIzdelujemo lesene konstrukcije za ostrešja, garaže, nadstreške, ograje... Za izdelavo uporabljamo večinoma smrekov les, po želji naročnika pa lahko tudi dolžinsko spojen ali lepljen les. Lepljeni nosilci so primerni za večje razpone ter za vidne elemente ostrešja.

ostrešje JerkovicZa odprte in neizolirane strešne podkonstrukcije priporočamo cenovno ugoden žagan les z nižjo vsebnostjo vlage, ki ga na željo stranke pred vgradnjo impregniramo s premazi proti škodljivcem.

V kolikor se odločite les vgraditi v zaprto in izolirano konstrukcijo lahko les predhodno umetno osušimo na primerno vsebnost vlage. Zaradi termične obdelave lesa nadaljnje impregnacije proti škodljivcem niso potrebne.

ADAPTACIJE
Popravimo ali obnovimo vašo dotrajano strešno konstrukcijo ter opravimo vsa potrebna krovska in kleparska dela.


Tesarstvo

Tesarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tesarstvo | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Tesarstvo | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d