tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Transport | tipi-top.si


Opravljamo različne prevoze razsutega in paletnega tovora tako v mednarodnem kot tudi notranjem prometu. Na voljo imamo vse od dvoosnih, triosnih, štiriosnih kamionov in vlačilce. Na razpolago imamo tudi različne prikolice, s katerimi lahko opravimo selitev stroja, raznega gradbenega materiala in podobno.
Transport - tipi-top.si


TransportTransport-2021-04-17-10-31-19.jpg

Transport

Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaOpravljamo različne prevoze razsutega in paletnega tovora tako v mednarodnem kot tudi notranjem prometu. Na voljo imamo vse od dvoosnih, triosnih, štiriosnih kamionov in vlačilce. Na razpolago imamo tudi različne prikolice, s katerimi lahko opravimo selitev stroja, raznega gradbenega materiala in podobno.


Transport

Transport

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Transport | tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Transport | tipi-top.si

tipi-top.si

×
d