tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Urbanizem | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Nudimo izdelavo urbanističnih planov, občinskih podrobnih prostorskih načrtov (OPPN) in občinski prostorskih načrtov (OPN).
Urbanizem - tipi-top.si


UrbanizemUrbanizem-2021-10-10-07-13-47.jpg

Urbanizem

Projektant d.o.o - Delujemo na področju: podravska, primorsko-notranjska, goriška, zasavska, obalno-kraška, gorenjska, posavska, koroška, pomurska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, savinjska SlovenijaNudimo izdelavo urbanističnih planov, občinskih podrobnih prostorskih načrtov (OPPN) in občinski prostorskih načrtov (OPN).


Urbanizem

Urbanizem

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Urbanizem | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Urbanizem | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d