tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Urejanje vrta in okolice | PONUDBA tipi-top.si


Pri urejanju vrta in okolice je pomembno, da se dela opravi po pravem vrstnem redu. Pred končno ureditvijo vrta, je potrebno zaključiti z vsemi gradbenimi deli, sicer se lahko rastline in zelenica poškodujejo. Svetujemo vam, da se najprej opravi vgradnja robnikov, ureditev dvorišča in dovozne poti, postavitev letne kuhinje...Nato pa se prične z urejanjem vrta, pri čemer je navadno prva faza navoz zemlje, potem sledi grobo in fino planiranje ter ureditev brežin. Dobavimo vam material, uredimo navoz, ter splaniramo teren na podlagi projekta oz. v skladu z vašimi željami. Po finem planiranju poskrbimo za ureditev zelenice in zasaditev rastlin.
Urejanje vrta in okolice - tipi-top.si


Urejanje vrta in okoliceUrejanje-vrta-in-okolice-2021-04-09-10-00-23.jpg

Urejanje vrta in okolice

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPri urejanju vrta in okolice je pomembno, da se dela opravi po pravem vrstnem redu. Pred končno ureditvijo vrta, je potrebno zaključiti z vsemi gradbenimi deli, sicer se lahko rastline in zelenica poškodujejo. Svetujemo vam, da se najprej opravi vgradnja robnikov, ureditev dvorišča in dovozne poti, postavitev letne kuhinje...Nato pa se prične z urejanjem vrta, pri čemer je navadno prva faza navoz zemlje, potem sledi grobo in fino planiranje ter ureditev brežin. Dobavimo vam material, uredimo navoz, ter splaniramo teren na podlagi projekta oz. v skladu z vašimi željami. Po finem planiranju poskrbimo za ureditev zelenice in zasaditev rastlin.


Urejanje vrta in okolice

Urejanje vrta in okolice

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Urejanje vrta in okolice | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Urejanje vrta in okolice | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d