tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Vaša Dimnikarska Služba | PONUDBA tipi-top.si


Prioriteta pri opravljanju dimnikarskih storitev je zagotavljanje požarne in zdravstvene varnosti našim uporabnikom, ter skrb za čisto in neonesnaženo okolje. Strast in veselje nam dajeta zagon, da se ne ustavimo na pol poti, ampak pogumno nadaljujemo začrtano pot do cilja. Uspehi so plod skupnega dela, sodelovanja in zagnanosti ekipe. Verjamemo v svoj uspeh, saj nas vodijo visoke moralne vrednote in spoštovanje integritete vsakega posameznika.
Vaša Dimnikarska Služba - tipi-top.si


Vaša Dimnikarska SlužbaVaša-Dimnikarska-Služba-2021-11-22-02-34-37.png

Vaša Dimnikarska Služba

- Delujemo na področju: primorsko-notranjska, podravska, goriška, koroška, obalno-kraška, pomurska, posavska, gorenjska, savinjska, jugovzhodna, zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaPrioriteta pri opravljanju dimnikarskih storitev je zagotavljanje požarne in zdravstvene varnosti našim uporabnikom, ter skrb za čisto in neonesnaženo okolje. Strast in veselje nam dajeta zagon, da se ne ustavimo na pol poti, ampak pogumno nadaljujemo začrtano pot do cilja. Uspehi so plod skupnega dela, sodelovanja in zagnanosti ekipe. Verjamemo v svoj uspeh, saj nas vodijo visoke moralne vrednote in spoštovanje integritete vsakega posameznika.


Vaša Dimnikarska Služba

Vaša Dimnikarska Služba

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Vaša Dimnikarska Služba | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Vaša Dimnikarska Služba | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d