tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ tipi-top.si - vse pravice pridržane

Zidarstvo


Zidarstvo Črnivec – podjetje vredno zaupanja Naša zgodba se je začela leta 1995 pod imenom Zidarstvo Črnivec Filip s.p. Kvalitetno delo in sledenje postavljenim rokom nas je nagradilo z mnogo referencami in izkušnjami, zaradi katerih smo postali podjetje vredno zaupanja. V letu 2008 smo s preoblikovanjem samostojnega podjetništva prešli v novo ustanovljeno kapitalsko družbo pod imenom ZIDARSTVO ČRNIVEC d.o.o. Naša vizija je nadaljevati pravo, uspešno in trdno pot s kvaliteto in zadovoljstvom vseh, ki nam zaupate. Ime ZIDARSTVO ČRNIVEC je s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pridobilo znak zaupanja in kvalitete. S podjetjem in gradnjo smo prisotni in poznani domala po vsej Sloveniji. Naša ponudba zajema: stanovanjske gradnje gradnja na ključ gradnja dvojčkov in večstanovanjskih objektov gradnja poslovnih objektov zaključna dela gradnje industrijske in kmetijske dejavnosti rušenje, prenove in adaptacije dozidave in nadzidave obstoječih objektov gradnja za trg oddaja stanovanj Zadovoljne stranke in kupci nam dajejo motivacijo za delo, napredek in razvoj. Skupaj z vami širimo krog uspešnih in zadovoljnih ljudi. V zadovoljstvo nam bo, če se nam pridružite tudi vi. Veselimo se sodelovanja z vami!
Zidarstvo


ZidarstvoZidarstvo-2021-04-13-02-15-23.jpg

Zidarstvo

Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska Slovenija

Zidarstvo Črnivec – podjetje vredno zaupanja
Naša zgodba se je začela leta 1995 pod imenom Zidarstvo Črnivec Filip s.p. Kvalitetno delo in sledenje postavljenim rokom nas je nagradilo z mnogo referencami in izkušnjami, zaradi katerih smo postali podjetje vredno zaupanja.

V letu 2008 smo s preoblikovanjem samostojnega podjetništva prešli v novo ustanovljeno kapitalsko družbo pod imenom ZIDARSTVO ČRNIVEC d.o.o. Naša vizija je nadaljevati pravo, uspešno in trdno pot s kvaliteto in zadovoljstvom vseh, ki nam zaupate.

Ime ZIDARSTVO ČRNIVEC je s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pridobilo znak zaupanja in kvalitete. S podjetjem in gradnjo smo prisotni in poznani domala po vsej Sloveniji.

Naša ponudba zajema:

stanovanjske gradnje
gradnja na ključ
gradnja dvojčkov in večstanovanjskih objektov
gradnja poslovnih objektov
zaključna dela
gradnje industrijske in kmetijske dejavnosti
rušenje, prenove in adaptacije
dozidave in nadzidave obstoječih objektov
gradnja za trg
oddaja stanovanj
Zadovoljne stranke in kupci nam dajejo motivacijo za delo, napredek in razvoj. Skupaj z vami širimo krog uspešnih in zadovoljnih ljudi. V zadovoljstvo nam bo, če se nam pridružite tudi vi. Veselimo se sodelovanja z vami!

TIMESTAMPPONUDNIKI
Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite nas na socialnem omrežju

tipi-top.si

×
d